09.10.2012

Kako oglaševati na Portalu

Informacije o oglaševanju na portalu Franchising.si: za franšizne sisteme in druge oglaševalce

Franchising.si je regionalni spletni portal s poudarkom na franšizino poslovanje v Adria regiji - regiji kateri pripadajo države bivše Jugoslavije in Albanija. Portal je objavljen v treh jezikih - slovenskem, srbskem in hrvaškem - v tri različna internetna domena: Franchising.si, Franchising.rs in Franchising.hr.

O nama, ilustracija Kataloga Fot. PROFIT system

Več kot 600 franšiznih sistemov je predstavljeno v franšiznih katalogih na naših portalih na Poljskem, Češkem, v Ukrajini, na Madžarskem, v Romuniji, Srbiji in na Hrvaškem.
Katalog franšiz je eno od osnovnih in zelo učinkovitih orodij pri izbiri potencialnih kandidatov za franšizne sisteme.

Portal je edini medij na Slovenskemu trgu, ki je namenjen podjetjem, podjetnikom in posameznikih, ki so aktivni ali zainteresirani za franšizno poslovanje. Ta pristop predstavlja veliko prednost za tiste, ki želijo, da se osredotočijo na želene ciljne skupine: Prisotnost na portalu vam daje priložnost, da se neposredno obrnete potencialnim prejemnikom franšiz ali partnerjem (agentom), ali tudi in za promocijo izdelkov in storitev, ki so bistvenega pomena za vsakodnevne dejavnosti.

Portal je pravo mesto, kjer lahko vaš franšizni sistem predstavite v našem katalogu franšiz, in na ta način ga naredite vidnim vsem podjetnikom bralcem v regiji, ki jih zanima franšizing. Poleg tega, prisotnost v Katalogu, vsa besedila, objavljena na Portalu, o vašem sistemu, bodo vidna z osnovnimi informacijami o sistemu: zainteresiranina ta način lahko še bolj objektivno opazujejomožnosti, ki jih sistem zagotavlja.

Če ste zainteresirani, prosimo, pošljite vprašanje o pogojih na: oglasavanje@franchising.si. Kontaktirali vas bomo in predstavili podrobnosti o naši ponudbi.

Portal je tudi pravo mesto da se bolj podrobno predtavite kandidatom, ali da se jasno in neposredno obrnete podjetnikom in ciljno jim ponudite svoje izdelke ali storitve: bančne in zavarovalniške storitve, rešitve IKT ali servisne storitve in izdelki namenjene poslovanju - kot je pisarniški material, pohištvo, opreme ali orodje...

Kontakt

Vse zainteresirane prosimo, da izpolnite spodnji vprašalnik ali nas pokličite na številko: +381 63 222859 ali pošljite vprašanje na: oglasavanje@franchising.si Kontaktirali vas bomo in predstavili podrobnosti o naši ponudbi.

Vprašalnik
Ime in priimek *
Naziv podjetja *
Kontaktni telefon *
E-pošta *
Prosimo, da nam dostavite posebno ponudbo za *
Posebej me zanima
If you see this, leave this form field blank
Kako oglaševati na Portalu

Do sedaj ni komentarjev na članek. Naj bo tvoj prvi.

Forum 4 tem, 4 komentarji

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank