11.06.2017

Regionalna družina izobraževalnih centrov

Šola mentalne aritmetike "Malac genijalac" (Malček genijalček) odpira izobraževalne centre tudi izven Srbije. Franšizna mreža se na matičnem srbskem trgu pospešeno širi.

Šola mentalne aritmetike "Malček genijalček" pospešeno širi franšizno mrežo, čeprav je pričela s poslovanjem šele pred malo več kot enim letom. Do nedavno je v Srbiji poslovalo 13 šol, od decembra pa z delom prične še deset šol po celi državi. Poleg tega bodo v začetku leta 2017 odprti tudi prvi centri v Bosni in Hercegovini in sicer v Banja Luki in Bijeljini. Za trg BiH je bila podpisana pogodba o master franšizi s podjetjem iz Bijeljine.

Malac genijalac Fot. Malac Genijalac

Po uspehu obiskovalcev te šole na mednarodni Olimpijadi mentalne aritmetike v Litvi, na kateri so malčki iz Srbije osvojili srebrno in bronasto medaljo, so povpraševanja za franšizo začela prihajati tudi iz okolice.

"Kot logična posledica in rezultat dinamičnega razvoja franšizne mreže v Srbiji, se nam odpirajo novi trgi v okoliških državah. Po podrobni poslovni analizi in izbiri kakovostnega partnerja, smo se odločili razširiti ponudbo v Bosno in Hercegovino. S to potezo želimo narediti naš program in mentalno aritmetiko bolj priljubljena in dostopna čim večjemu številu potencialnih uporabnikov. Optimistično zremo na nove poslovne priložnosti in ustvarjanje ene regionalne družine izobraževalnih centrov za otroke" - pravi Vladimir Novicki, lastnik koncepta.

To pa ni vse. Po nedavnem uspehu obiskovalcev te šole na mednarodni Olimpijadi mentalne aritmetike, ki je potekala v Litvi in na kateri so malčki iz Srbije osvojili srebrno in bronasto medaljo, je zanimanje za to franšizo zraslo tudi v drugih državah. "Trenutno se pogajamo z interesenti iz Madžarske in Grčije. S tamkajšnjimi partnerji si želimo ustanoviti skupno podjetje, ki bi bila praktično prejemnik master franšize, potem pa razvijati franšizno mrežo skozi posamično, single unit obliko" - pojasnjuje Vladimir Novicki.

Priprave na madžarski trg so se že začele – oblikovali so dve majhni skupini obiskovalcev v šolah "Malac genijalac" v Subotici in Zrenjaninu. "Gre za pilotne projekte pri katerih smo naša gradiva prevedli v Madžarščino, s tem pa se pripravljamo tudi za madžarski trg" - pravi Novicki.

V šolah "Malček genijalček" se dela po priznanem mednarodnem programu mentalne aritmetike Menar, ki je prisoten v 50 državah. Koncept zdaj ponujajo tudi zainteresiranim v Sloveniji.

Regionalna družina izobraževalnih centrov

Do sedaj ni komentarjev na članek. Naj bo tvoj prvi.

Forum 4 tem, 4 komentarji

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank