08.08.2016

AccorHotels

Pridružite se nam in občutite moč enotnosti!

Razširite lastno poslovanje z našo franšizo!

Orbis Group je hotelska skupina z dolgoletnimi izkušnjami, ki je svoje ime in mrežo gradila na poljskem hotelirskem trgu. Leta 2000 smo se pridružili hotelski verigi Accor – največjem svetovnem operaterju hotelov, ki upravlja mrežo preko 4000 objektov po celem svetu in smo prejemnik master franšize za 16 držav Srednje, Vzhodne in Jugovzhodne Evrope. Zahvaljujoč dobri praksi in standardom, ki smo jih prevzeli od našega partnerja, smo postali vodilni na Poljskem, zatem pa še eden od glavnih igralcev v hotelski industriji Srednje in Vzhodne Evrope.

Orbis Group ima po Srednji, Vzhodni in Jugovzhodni Evropi več kot 100 hotelov, s preko 18900 sob, ki poslujejo pod osmimi prepoznavnimi blagovnimi znamkami: Sofitel (4 hoteli), Novotel (21), Mercure (33), M gallery (2), Pullan (1), Ibis (31), Ibis Styles (7) in Ibis Budget (9).

Prisotni smo v devetih državah: na Poljskem, Madžarskem, Češkem, Slovaškem, v Romuniji, Bolgariji, Latviji, Litvi in Makedoniji. Zdaj si želimo prisotnosti še v ostalih sedmih državah, za katere si lastimo master pravice: na Hrvaškem, v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Estoniji, Moldaviji in Črni Gori.

Združite mednarodne izkušnje s poznavanjem lokalnega tržišča.

Vemo, da uspešno vodenje hotela v spremenljivih tržnih pogojih predstavlja velik izziv. Poslovne cilje pa boste lažje dosegli, če se zanesete na izkušnje močnega partnerja. Vstop v Orbis Group vam bo omogočil tudi, da hitreje dosežete svoje poslovne načrte. Od nas dobite vse kar je potrebno, da čim prej povrnete investicije in povečate dobičkonosnost poslovanja. Sodelovanje s skupino Orbis je priložnost, da izkoristite edinstven know-how saj boste združili poznavanje lokalnega trga s svetovnimi izkušnjami in vrednotami, ki jih že 45 let gradi in promovira skupina Accor.

Izkoristite strokovnost in izkušnje v poslovanju

 • Podpora strokovnjakov

  Naš tim svetovalcev in strokovnjakov vam je na razpolago. Njihovo znanje in izkušnje pri vseh aspektih vodenja hotelov vam bodo pomagali pri sprejemanju pomembnih poslovnih odločitev.
 • Garancija kakovosti proizvodov in storitev

  Naredili smo vse možne ukrepe za dosego zadovoljive stopnje storitev in kakovosti proizvodov. Uporaba teh postopkov vam bo omogočila, da bodo gostje vedno zadovoljni s ponudbo vašega hotela.
 • Optimizacija stroškov poslovanja
  Dobili boste vsa znanja o optimizaciji stroškov poslovanja in gradnji ter modernizaciji hotelov. Analizirali bomo ponudbe na trgu in predlagali najugodnejše cene proizvodov in storitev.

Povečajte lastne prihodke

 • Močan marketing in promocija storitev

  Učinkovite marketinške kampanje in preverjeni standardi blagovne znamke Accor vam bodo omogočili, da hitro razširite krog zadovoljnih gostov.
 • Rezervacijski sistem TARS

  S pomočjo svetovnega sistema rezervacij TARS boste vsekakor povečali prodajo. V naših hoteli je 47,3% vseh rezervacij opravljenih skozi ta sistem.
 • Potencial spletne distribucije

  Izkoristite možnost za promocijo svojega hotela z uporabo mednarodnih in domačih spletnih prodajnih kanalov.
 • Mednarodni program zvestobe Le Club.

  Kot primer lahko navedemo, da samo na Poljskem ta program redno uporablja več kot 180 tisoč članov, gostov naših hotelov.

Ustvarite najboljše delovno okolje

 • Podpora pri procesu zaposlovanja

  Naša podpora pri procesu novačenja osebja vam omogoča, da zaposlite kandidate z največjim profesionalnim potencialom. Na voljo imate tudi zbirke podatkov, v katerih se nahaja 250 tisoč prijav letno.
 • Usposabljanje osebja

  Vsi zaposleni imajo dostop do programov izobraževanja hotelske skupine Orbis, s pomočjo katerih lahko izboljšajo svoje strokovne kvalifikacije. Poleg tega pa lahko izkoristijo možnost obiskovanja tečajev v najbližji Accorjevi Akademiji.
 • Motivacijski program

  Pomagali vam bomo tudi pri izbiri najboljšega motivacijskega programa, s katerim bodo vaši zaposleni povečali učinkovitost in maksimalno zadovoljstvo na delovnem mestu.

Izkoristite licenco za uspeh!

Poznamo in razumemo specifičnost hotelskega tržišča, naše znanje pa je rezultat bogatih izkušenj iz vodenja lastnih hotelskih objektov. Zato je naša ponudba priložnost brez primerjave.

Izberite eno od mednarodnih blagovnih znamk skupine Accor in se pridružite največji verigi hotelov v Srednji in Vzhodni Evropi.

Dovolj so trije koraki:

Postojeći hotel Novi hotel

1. Predstavitev osnovnih informacij o franšiznih blagovnih znamkah skupine Accor in prednostih sodelovanja

1. Predstavitev osnovnih informacij o franšiznih blagovnih znamkah skupine Accor in prednostih sodelovanja

2. Predstavitev podpore v segmentih prodaje, marketinga, distribucije in IT-ja, kot tudi preverjanje objekta – ugotavljanje morebitnih prilagoditev želenim standardom skupine Accor.

2. Predstavitev podpore v segmentih prodaje, marketinga, distribucije in IT-ja, podrobno tehnično podporo ki vam bo omogočilo da nov hotel deluje z vsemi standardnimi znamke Accor Group.

3. Priprava in podpis potrebnih franšiznih dokumentov in dogovor o procesu integracije hotela v verigo blagovne znamke.

3. Priprava in podpis potrebnih franšiznih dokumentov in dogovor o procesu integracije hotela v verigo blagovne znamke.

Želite izvedeti več o blagovnih znamkah skupine Accor? Izpolnite kontaktni obrazec ali pa nam pišite (angleščina)!: malgorzata.morek@accor.com

Izberite prepoznavnost in postanite naš partner!

Accor hotels by Orbis

Osebni podatki
Ime in priimek: *
Mesto: *
Tel: *
E-mail: *
Vprašanje/komentar
Napišite nam, če imate kakšno vprašanje ali komentar
If you see this, leave this form field blank

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank