12.10.2012

Oglaševanje na portalu Franchising.si

Informacije o oglaševanju na portalu Franchising.si: Za franšizne sisteme in druge oglaševalce

Franchising.si je regionalni spletni portal s poudarkom na franšiznem poslovanju v Adria regiji, ki vključuje države s področja bivše Jugoslavije in Albanijo. Portal je objavljen v treh jezikih - slovenskem, srbskem in hrvaškem, s tremi različnimi internetnimi domenami: Franchising.si, Franchising.rs in Franchising.hr.

Oglašavanje na portalu

V franšiznih katalogih naših portalov na Poljskem, Češkem, v Ukrajini, na Madžarskem, v Romuniji, Srbiji in na Hrvaškem je predstavljeno več kot 600 franšiznih sistemov.
Katalog franšiz je eno od osnovnih in učinkovitih orodij pri izbiri potencialnih kandidatov za nakup franšize.

Portal je edini medij na slovenskemu trgu, ki je namenjen podjetjem, podjetnikom in vsem zainteresiranim za franšizno poslovanje. Oglaševanje na portalu vam omogoča neposreden stik s potencialnimi franšiziji ali partnerji (agenti) ter promocijo izdelkov in storitev.

Vaš franšizni sistem lahko na portalu predstavite v katalogu franšiz in ga tako približate vsem, ki jih zanima. Poleg tega bo oglaševanje na portalu omogočilo objavo vseh podatkov o vašem franšiznem sistemu in s tem dovolj informacij za vsakogar, ki bi bil lahko kandidat za sodelovanje z vami.

Če vas zanima, nas prosimo pošljite vprašanja o ostalih pogojih na: oglasavanje@franchising.si. Povezali se bomo z vami in vam predstavili več podrobnosti.

Portal je tudi dobra priložnost za promocijo vaših izdelkov in storitev.

Kontakt

Vse zainteresirane prosimo, da izpolnijo spodnji vprašalnik ali pokličejo na številko: +381 63 222859 ali pošljite vprašanja na: oglasavanje@franchising.si Poklicali vas bomo in vam predstavili podrobnosti o naši ponudbi.

Vprašalnik
Ime in priimek *
Naziv podjetja *
Kontaktni telefon *
E-pošta *
Prosimo, da nam dostavite posebno ponudbo za *
Posebej me zanima
If you see this, leave this form field blank
Oglaševanje na portalu Franchising.si

Do sedaj ni komentarjev na članek. Naj bo tvoj prvi.

Forum 4 tem, 4 komentarji

želite več?

newsletter Franchising.si

If you see this, leave this form field blank